CashTek - cashtek reparatie service

 Reparatie Service Zaanstad
CashTek
Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

CashTek is in 1992 van start gegaan als zelfstandig reparatiebedrijf met 45 jaar ervaring op elektronica & elektra gebied. Wij hanteren een procedure voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van audio en video apparatuur, waaronder DVD spelers en recorders, ook de meest moderne apparaten zoals HDR en blu-ray, beeldbuis- plasma- en LCD televisies & monitoren, computers, laptops, tablets, randapparatuur, analoge en digitale camera's (geen fotocamera's!). Wij richten ons op een breed scala aan producten. Vrijwel ieder gangbaar product wordt door ons gerepareerd, eigenlijk alles waar een stekker aan zit. Wij verrichten reparaties voor particulieren en bedrijven en verrichten schade expertise voor verzekerings maatschappijen, waar een ander stopt gaan wij verder om uw product te herstellen.

Service heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wanneer u een reparatie of een vraag heeft kunt u ons benaderen via telefoon, E-mail  whatsapp of skype, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bij apparatuur die wij herstellen heeft u ook nog eens 3-6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie, Let op wij voeren uitsluitend reparaties uit in onze werkplaats u dient er voor te zorgen dat het defecte apparaat bij ons wordt aangeboden. 


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu